VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Știrile serii prezentate de Octav Tarlapan

În ediția de azi:

1. Comisia Europeană a recomandat vineri, 7 iunie, Consiliului Uniunii Europene începerea negocierilor de aderarea cu Republica Moldova și Ucraina.

2. Inițiativa civică „Cetățeni pentru Europa” își propune să informeze populația cu privire la beneficiile concrete ale integrării europene contracarând narațiunile false propagate de Kremlin.

3. Agenția Națională pentru Protecția Mediului din România va dona Agenției de Mediu din Republica Moldova un laborator mobil performant pentru prelevarea probelor de apă, aer, sol care vor stabili gradul de poluare.

4. Până în prezent, aproape 56 de persoane au fost puse sub acuzare în dosarul finanțării ilegale a Partidului „Șor”. Declarația a fost făcută de procurorul general, Ion Munteanu.

Emisiune realizată în cadrul proiectului „Vocea Basarabiei, Vocea României: Împreună pentru un viitor european”, finanțat de către Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova. Conținutul nu reprezintă poziția oficială a Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova”.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.