VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ministra Justiției, despre actele de studii ale Veronicăi Dragalin

Diploma și alte acte de studii ale șefei Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin, vor fi verificate suplimentar, susține ministra Justiției, Veronica Mihailov-Moraru. Anunțul a fost făcut de demnitar într-un interviu pentru Europa Liberă.

Amintim, în această săptămână, s-a iscat un scandal la Procuratura Anticorupție, după ce Ministerul Educației a confirmat că diploma din SUA a Veronicăi Dragalin a fost echivalată după numirea în funcție, dar nu până la depunerea dosarului de participare la concurs, așa cum prevede legea.

Ulterior, într-o postare pe o rețea socială, Veronica Dragalin a dat asigurări că are toate studiile, diplomele și experiența profesională necesară pentru deținerea funcției de șef al Procuraturii Anticorupție.

UPDATE: După publicarea știrii, Serviciul de presă al Ministerului Justiției a precizat că Veronica Mihailov-Moraru a vrut să spună, de fapt, că are nevoie să se documenteze suplimentar, ca să se poată expune asupra situației și că Ministerul Justiției nu are competențe să verifice actele de studii ale Veronicăi Dragalin.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.