VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un nou podium pentru luptătoarea Anastasia Nichita

Sportiva din Republica Moldova a câștigat turneul Ranking Series de la Budapesta, Ungaria. „Fata de aur” a Moldovei își reconfirmă titlul de cea mai bună luptătoare. Anastasia Nichita a înregistrat o nouă victorie categorică. Sportiva noastră a obținut medalia de aur la categoria de greutate de 57 kg, transmite ziua.md.

Anastasia Nichita și-a disputat întâietatea în fața unor adversare te temut:  Sandra Paruszewski, multiplă campioană a Germaniei, rusoaica Olga Horoșavțeva, medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice și dublă campioană europeană, luptătoarea olimpică Hannah Taylor, din Canada, și chinezoaica Kexin Hong.

În primăvara acestui an, Anastasia Nichita a câștigat finala Campionatului European de Lupte Libere, desfășurat în orașul Zagreb, Croația, iar în luna septembrie 2022, a devenit, în premieră, campioană mondială, după ce a obținut aurul la Campionatul Mondial de la Belgrad.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.