VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Maia Sandu caută un nou șef de cabinet, după ce Ecaterina Casinge a ajuns purtătoare de cuvânt a șefului Consiliului European

Șefa de cabinet a Maiei Sandu, Ecaterina Casinge, a fost numită purtătoare de cuvânt a președintelui Consiliului European, Charles Michel.  Ecaterina Casinge îl va înlocui pe Barend Leyts, care se va alătura cabinetului prim-ministrului Belgiei Alexander De Croo unde va prelua rolul de director al comunicațiilor.

Ecaterina Casinge este licențiată în economie și a făcut masterat în relații politice internaționale și în comunicare. În ultimii 14 ani, ea fost consilieră superioară pentru relațiile cu media la Partidul Popular European, consilieră în Parlamentul European și consilieră pentru politici în sectorul financiar de la Bruxelles. Ecaterina Casinge a lucrat și cu europarlamentarul român Siegfried Mureșan.

În prezent, Ecaterina Casinge este șefa Cabinetului președintelui Maia Sandu, funcție pe care o deține din 11 iulie 2022.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.