VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ministerul Culturii a lansat concursul pentru finanțarea proiectelor culturale propuse de ONG-uri

Ministerul Culturii a lansat concursul pentru finanţarea din bugetul de stat a proiectelor culturale ale organizațiilor necomerciale pentru anul 2024.

Alocațiile totale pentru finanțarea nerambursabilă în acest an este de 10 milioane de lei, dintre care 7 milioane pentru proiecte anuale și 3 milioane pentru proiecte de lungă durată. Potrivit Ministerului Culturii, valoarea totală acordată  unui proiect cultural anual va fi de cel mult 300 mii lei, iar suma totală alocată pentru un proiect cultural multianual – de cel mult 900 de mii de lei.

Toate dosarele vor putea fi depuse până în data de 30 martie.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.