VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ministerul Apărării: Spațiul aerian al Republicii Moldova nu a fost survolat astăzi de rachete. Informați-vă din surse oficiale!

Ministerul Apărării a venit cu precizări după ce în mediul online au apărut informații precum că mai multe rachete rusești ar fi intrat astăzi în spațiul aerian al Republicii Moldova.

”Informația răspândită în mediul online potrivit căreia spațiul aerian al Republicii Moldova ar fi fost survolat astăzi de rachete nu este veridică. Structurile naționale responsabile de supravegherea spațiului aerian nu au detectat încălcări ale spațiului aerian în ultimele 24 de ore”, se arată în comunicatul remis de minister,

Totodată, instituția a îndemnat cetățenii să se informeze din surse oficiale: ”Rugăm cetățenii să se informeze din canale oficiale”, se mai arată în comunicat.

Reamintim că la data de 10 octombrie trei rachete de croazieră lansate de pe nave militare ruse au tranzitat teritoriul țării noastre.

În urma acestui incident ambasadorul Federației Ruse a fost convocat de urgență la MAEIE.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.