VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Crima de la Strășeni. Principalul suspect, Dorin Stratulat, extrădat din România în R. Moldova

Principalul suspect în omorul de la Străşeni, Dorin Stratulat, va fi extrădat în R. Moldova. O decizie în acest sens a fost pronunțată de magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție a României.

”La 12 octombrie 2022, Înalta Curte de Casație și Justiție a României a decis menținerea sentinței penale pronunțate de către Curtea de Apel București la 20.09.2022, prin care a fost dispusă admiterea demersului Procuraturii Generale a Republicii Moldova și extrădarea lui Stratulat Dorin, în scopul tragerii la răspundere penală pentru săvârșirea infracțiunii de omor intenționat”, se arată în comunicatul remis de Procuratura Generală.

Update 17:47: Poliția R. Moldova anunță că Dorin Stratulat a fost extrădat pe cale terestră și a ajuns în custodia polițiștilor din Strășeni.

Reamintim, că Dorin Stratulat este învinuit în comiterea omorului unui tânăr, care a fost împușcat în noaptea de 8 spre 9 august 2022, iar cadavrul acestuia a fost găsit în extravilanul satului Zubrești, raionul Strășeni.

Învinuitul a fost reținut pe teritoriul României la 24 august 2022, fiind anunțat în căutare internațională de către procurorii din Republica Moldova cu scop de arest și extrădare.

În scurt timp, acesta va fi escortat din România în Republica Moldova, în scopul efectuării acțiunilor procesuale necesare pentru a fi deferit justiției.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.