VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Militarii Armatei Naționale se antrenează în comun cu militarii români, în cadrul unui exercițiu la Bălți

Militarii Armatei Naționale se antrenează în comun cu militarii români, în cadrul unui exercițiu bilateral desfășurat în municipiul Bălți, în perioada 8-13 mai curent.

Conform scenariului, un pluton al Brigăzii 15 Mecanizată „Podu Înalt”, Iași, România, execută trageri de luptă din armamentul de infanterie, alături de militarii din Brigada de Infanterie Motorizată „Moldova” la Centrul de Instruire al unității.

Scopul exercițiului este instruirea integrată, creșterea nivelului de interoperabilitate, sincronizarea procedurilor operaționale între militarii din cele două armate.

Antrenamentele se desfăşoară în conformitate cu planul de instruire al Armatei Naţionale pentru anul 2023.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.