VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

FOTO/ Act de vandalism în sectorul Râșcani al capitalei. Pretura: Solicităm atitudine și bun simț

Act de vandalism în sectorul Râșcani al capitalei. A fost vandalizată sculptura „Omul din metal”. Anunțul a fost făcut pe o rețea de socializare de Pretura sectorului Râșcani.

Solicităm atitudine și bun simț. ,,Ceea ce faci, vorbește despre ceea ce ești”- spune o înțelepciune din popor. În acest context, a fost comis un act de vandalism pe terenul proprietate publică municipală din bd. Moscova, 21, scuarul „Mezon”. A fost vandalizată sculptura „Omul din metal”. Pretura sectorului Râșcani condamnă acțiunile de vandalizare din sector și face apel către toți cetățenii la conjugarea eforturilor în păstrarea lucrurilor frumoase făcute în sector”, anunță sursa citată.

Totodată, Pretura subliniază că persoanele care vor comite acțiuni de vandalizare sau furturi pe terenuri proprietate publică municipală vor fi sancționate în conformitate cu prevederile legale.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.