VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Mihailo Podoleac în exclusivitate pentru VB: Rusia înseamnă războaie, suferință, crime, provocări

Rusia înseamnă războaie, suferință, crime, provocări. Este o țară fără perspectivă. Adoptarea unei poziți pro ruse a unor state, din motivul că această ar putea livra, pe o perioadă foarte scurtă de timp, resurse energetice la un preț mai mic, este ca și cum am urca pe taburetă pentru a fi mai aproape de sfoara care ne va strangula. Declarația îi aparține lui Mihailo Podoleac, principalul consilier al președintelui Ucrainei, care se arată dezamăgit de faptul că în lume încă mai există comunități care încă nu înțeleg esența și răul pe care-l aduce această țară.

Podoleac a adăugat că Rusia nu va reuși să atragă Republica Moldova în acest război sângeros, pentru că Moldova are statut de țară candidată pentru aderare la UE, și care puțin probabil și-ar dori o eventuală extindere a războiului.

Interviul integral îl puteți viziona în cadrul jurnalului de știri de la ora 18:30 a postului de televiziune Vocea Basarabiei, iar ulterior și pe site-ul voceabasarabiei.md dar și pe rețelele de socializare.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.