VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Mihail Bagas, fost pretendent la șefia capitalei, eliberat din arest preventiv

Mihail Bagas, fostul pretendent la șefia capitalei din partea Ligii Orașelor și Comunelor, a fost eliberat din arest preventiv. Informația a fost confirmată de Bagas, pe o platformă de socializare, după ce ar fi fost surprins alături de avocații săi la terasa unei cafenele.  

„Pe unele canale de Telegram a fost publicată o fotografie în care eu și avocații mei suntem la o terasă. Da, e adevărat, eu sunt deja liber”, a scris Bagas pe Facebook.

Amintim că Mihail Bagas și deputații Irina Lozovan și Alexandr Nesterovschi au fost reținut la 21 septembrie, fiind suspectați de pregătire și complicitate la finanțarea ilegală a partidelor politice de către un grup criminal organizat în proporții deosebit de mari condus de Ilan Șor. Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, a dispus la 23 septembrie, ca Mihail Bagas să fie plasat în arest pentru un termen de 30 de zile.

Ulterior, reprezentanții Partidului Liga Orașelor și Comunelor (LOC) au anunțat că își retrag suportul politic oferit candidatului Mihail Bagas desemnat la funcția de primar general al municipiului Chișinău. Aceștia au declarat că salută orice acțiune „care va duce la deconspirarea agenților de influență ai Moscovei finanțați de Șor și alți oligarhi fugari și vor susține excluderea acestora din circuitul politic”. 

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.