VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Mihai Ciobanu, despre președinta Maia Sandu: Aduce investiții de peste hotare pentru ca noi să ieșim din mlaștină

Interpretul de muzică populară, Mihai Ciobanu, susține că nu înțelege și nici nu-i place să vorbească despre politică, însă are anumiți politicieni pe care îi respectă și le apreciază munca pe care o depun pe calea integrării europene a țării.

În cadrul unui interviu pentru Vocea Basarabiei, Mihai Ciobanu a recunoscut că apreciază extrem de mult munca președintei Maia Sandu.

”Politica eu n-am înțeles-o și cred că nici nu are rost să o înțeleg, pentru că sunt unii specializați în domeniul acesta, cum sunt în muzică specializați dirijorii, orchestre, compozitori, poeți și scriitori, așa și în politică. Eu m-aș bucura să le reușească și la politicieni, pentru că sunt și oameni la care țin foarte mult. Eu o respect, de exemplu, pe Maia Sandu, pe Iulian Carp și alții”, a declarat Mihai Ciobanu.

Totodată, interpretul admite că actuala președinte mai comite unele greșeli, însă potrivit lui ”nu-i om să nu greșească”.

Cum ce a reușit? Măcar și investițiile acestea pentru care se duce peste hotare, aduce investiții pentru ca să ieșim din mlaștina aceasta în care suntem. Și împreună cu echipa merge și, mă rog, până la urmă, nu-i om să nu greșească și, dacă mai greșește câteodată ea ori altul, se mai iartă niște lucruri, dar să mergem pe drumul drept, să vedem și noi, călătorind prin Europa și alte țări, ne dăm seama că s-ar putea și aici la noi de trăit mai bine. Și să trăim cu speranță, important e cu pace și sănătate”, a răspuns interpretul fiind întrebat despre reușitele președintei Maia Sandu pe parcursul mandatului său.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.