VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Dosarul AIPA: 4 învinuiți, plasați în Penitenciarul nr. 11 Bălți

Curtea de Apel Bălți a menținut arestul preventiv în privința celor patru învinuiți  în dosarul acordării frauduloase a subvențiilor pentru agricultură. Este vorba despre un angajat al AIPA de la Bălți și reprezentanții a trei agenți economici.

Decizia Curții de Apel Bălți este irevocabilă, iar persoanele arestate sunt plasate în Penitenciarul nr. 11 Bălți.

Amintim, că pe 24 ianuarie 2023, ofițerii Centrului Național Anticorupție au efectuat acțiuni de urmărire penală în 26 de cauze penale, pornite pe abuz de serviciu, corupere pasivă, corupere activă, trafic de influență și spălare de bani.

Mai mulți funcționari publici din cadrul Agenției de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA), precum și reprezentanți ai unor agenți economici au fost reținuți pentru ilegalități, comise la acordarea subvențiilor pentru agricultură.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.