VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Metsola, înainte de Adunarea „Moldova Europeană”: „Moldova alege Europa. Viitorul nostru este unul comun”

La Chișinău are loc duminică, 21 mai, un miting de susținere a parcursului european al Republicii Moldova - Adunarea „Moldova Europeană”, organizat la inițiativa președintei Maia Sandu. Președinta Parlamentului European, Roberta Metsola, a sosit la Chișinău pentru a se adresa Adunării.

„Sunt aici pentru a mă alătura președintei Maia Sandu care se va adresa la Adunarea „Moldova Europeană”. Moldova alege Europa, iar dreptul său de a-și alege propriul destin trebuie respectat. Viitorul nostru este unul comun”, a menționat Roberta Metsola.

Programul evenimentului include adresări către cetățeni din partea unor personalități, un program artistic și adoptarea rezoluției „Moldova Europeană”, conținutul căreia va fi anunțat la ora 13:00.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.