VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un meci de fotbal în Ucraina a fost întrerupt de 4 ori de sirenele de raid aerian

Un meci de fotbal din prima ligă ucraineană (UPL), disputat în orașul Liov, din vestul țării, a fost întrerupt miercuri de patru ori, în urma activării sirenelor de raid aerian pe stadionul Skif, scrie presa ucraineană. Din cauza întruperilor repetate, partida a durat patru ore şi 27 de minute.

Meciul dintre echipele Rukh Liov și Metalist Harkov a fost singura partidă din campionat afectată miercuri de sirenele de alertă. Jucătorii celor două echipe au petrecut 145 de minute într-un buncăr. Din fericire, în zonă nu s-au semnalat atacuri cu rachete.

„Măsurile de siguranță și securitate reprezintă principala prioritate pentru noi, astfel că ambele echipe au trebuit să meargă de fiecare dată în adăpost, în conformitate cu protocoalele de siguranță disponibile. Durata totală a meciului a fost, într-adevăr, de 4 ore și jumătate”, au comunicat reprezentanții UPL. 

Meciul de fotbal a fost disputat, ieri, de Ziua Independenței, când a fost reluat Campionatul ucrainean, întrerupt de amplul război declanșat de Rusia pe teritoriul ucrainean. Formația Metalist a câștigat cu 2-1 în deplasare.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.