VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Mariana Cocieru: Republica Moldova are acum o arhivă de voci foarte puternică / AUDIO

Mariana Cocieru, doctor în filologie la Institutul de Filologie Română „Bogdan Petriceicu Hasdeu” al Universității de Stat din Moldova, a vorbit sâmbătă, 10 septembrie, în cadrul emisiunii „Sâmbătă după amiază”, de la Radio Vocea Basarabiei, despre cei șapte ai de existență a proiectului național „Arhiva de Voci: interviuri cu personalități din domeniul culturii”.

„Avem foarte multe personalități în Republica Moldova care au ce spune și ne este complicat să facem o selecție a celor mai importante personalități din domeniul culturii. Personalitățile văzute, pe care toate lumea le cunoaște, evident le chemăm și noi să le descoperim alte laturi, avem probleme că nu toată lumea acceptă să participe, să vorbească, fiind mai modeste, dar încercăm să găsim și personalități mai puțin cunoscute, care au avut, de asemenea, o mare contribuție la edificarea culturii din Republica Moldova”, a spus Mariana Cocieru.

Autor

  • Maria Procopciuc

    A activat în calitate de reporter la Agenția de știri Info Prim Neo, astăzi Agenția de presă IPN. Din 2017 și până în prezent moderează emisiunile „Iarba verde de acasă”, „Pulsul Basarabiei”, „Doină, dor și omenie”, emisiuni cu tentă socială, culturală, muzicală.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.