VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Maia Sandu și-a exprimat recunoștința pentru solidaritatea și sprijinul financiar suplimentar anunțat de Norvegia

În cadrul vizitei pe care o întreprinde la Oslo, Președinta Maia Sandu a avut o întâlnire cu Prim-ministrul Norvegiei, Jonas Gahr Støre. Șefa statului și-a exprimat recunoștința pentru solidaritatea pe care Norvegia a arătat-o în ultimii doi ani și pentru sprijinul financiar suplimentar în valoare de 30 de milioane de euro, anunțat astăzi. 

Președinta a precizat că acest ajutor nerambursabil va contribui la consolidarea securității energetice și la îmbunătățirea sectorului educației.

„Moldova apreciază generozitatea poporului norvegian, care ne-a sprijinit în momente cruciale pentru a depăși multiplele provocări cu care ne-am confruntat și ne ajută să ne consolidăm reziliența”, a subliniat șefa statului.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.