VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Maia Sandu, profund îndurerată de tragedia produsă în Turcia: Gândurile noastre sunt spre toți cei care au suferit

Președintele R. Moldova, Maia Sandu, a venit cu o reacție pe pagina sa de Twitter, după ce un cutremur major cu magnitudinea 7,9 a lovit luni centrul Turciei și nord-vestul Siriei, provocând moartea a sute de persoane.

Șefa statului a mărturisit că este profund îndurerată de tragedia produsă în Turcia.

Sunt profund întristată de veștile din Turcia și din țările vecine cauzate de cutremurul devastator din această noapte. Gândurile noastre sunt spre toți cei care au suferit în această catastrofă groaznică”, a scris șefa statului.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.