VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Un polițist din Criuleni și complicele său, cercetați penal pentru mită de 250 de euro

Un subofițer al Inspectoratului de Poliție Criuleni și un complice de-al său au fost documentați de CNA și procurorii anticorupție într-un dosar de corupere pasivă.

Învinuiții ar fi pretins 250 de euro de la un șofer pentru a-i elibera automobilul, ridicat la parcarea specializată.

În baza denunțului, CNA a inițiat o cauză penală pentru corupere pasivă, iar vineri a constatat transmiterea banilor către învinuiți. Suma de 250 de euro a fost predată benevol, în cadrul percheziției, ambele persoane fiind escortate pentru audieri la sediul CNA și PA.

”După ce le-a fost înaintată învinuirea, aceștia au fost eliberați prin ordonanţa procurorului pe motivul lipsei temeiurilor de a aplica în privinţa ultimilor a măsurii preventive privative de libertate, totodată fiind obligaţi de a nu părăsi ţara”, anunță CNA.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.