VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Maia Sandu, mesaj de Crăciun: Să rămânem, și în acest an, uniți și solidari

Președinta țării, Maia Sandu, a transmis un mesaj de felicitare pentru toți cei care sărbătoresc Crăciunul pe stil vechi.

Într-o postare pe o rețea de socializare, președinta a îndemnat moldovenii să rămână solidari.

Tuturor concetățenilor noștri, care sărbătoresc astăzi Crăciunul, le urez multă sănătate, belșug în case și clipe fericite alături de cei dragi. În timp ce, pe la ferestre, vor răsuna colindele ce vestesc Nașterea Domnului, familiile se vor reuni la masa de sărbătoare și se vor ruga de roadă bogată, de copii sănătoși și de pace. Să rămânem, și în acest an, uniți și solidari. Sărbători luminate și Crăciun fericit!”, a transmis Maia Sandu.

Reamintim că creștinii ortodocși care respectă calendarul bisericesc vechi sărbătoresc pe 7 ianuarie Nașterea Domnului Iisus Hristos.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.