VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Maia Sandu, întrevedere cu Tomasz Grodzki: Mulțumim pentru plasarea R. Moldova în zona de interes a Poloniei

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut astăzi, o întrevedere cu E.S. Tomasz Grodzki, Mareșalul Senatului Republicii Polone și cu un grup de deputați polonezi.

Potrivit Președinției, oficialii au discutat despre securitatea regională, cooperarea economică și agenda bilaterală moldo-polonă.

Președinta Maia Sandu a mulțumit pentru prietenia și sprijinul partenerilor polonezi oferit țării noastre, în mod special, pentru susținerea constantă a parcursului de integrare europeană a Republicii Moldova, precum și pentru plasarea țării noastre în zona de interes a Poloniei și în grupul țărilor prioritare pentru asistența poloneză”, anunță sursa citată.

Reamintim că Mareșalul Senatului Republicii Polone, Tomasz Grodzki, se află, în perioada 24 – 25 ianuarie, într-o vizită oficială la Chișinău.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.