VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Trenul Ungheni-Iași a fost repus în circulație zilnică

Calea Ferată din Moldova a anunțat despre relansarea curselor zilnice de la Ungheni spre Iași. Costul biletului este de 47,5 lei iar călătoria va dura aproximativ o oră și jumătate.

Potrivit CFM, trenurile vor circula de două ori pe zi. Astfel, trenul va pleca din Ungheni spre Iași la ora 7 și 10 minute și la ora 16 și 14 minute. Din Iași, călătorii vor putea lua trenul spre Ungheni la ora 13 și 07 minute și la ora 19 și 07 minute.

Cursa feroviară Ungheni - Iași este operată de CFR Călători Iași. Biletele pot fi procurate doar din casele gării feroviare.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.