VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Maia Sandu, întrevedere cu o delegație a FMI: E nevoie de a spori accesul businessului la finanțări mai ieftine

Despre nevoia de a spori accesul businessului la finanțări mai ieftine și despre investițiile necesare consolidării securității energetice și adaptării la schimbările climatice a discutat astăzi, șefa statului Maia Sandu, în cadrul unei întrevederi cu o delegație a Fondului Monetar Internațional, condusă de Directorul Departamentului european al Fondului, Alfred Kammer, aflată la Chișinău. 

Potrivit unui comunicat remis de Președinție, oficialii au mai vorbit și despre situația regională și din țara noastră, care este complicată, dar stabilă.

Președinta Maia Sandu a subliniat că prioritățile guvernării sunt menținerea păcii și stabilității, depășirea crizei din sectorul energetic și revigorarea economiei”, se arată în comunicat.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.