VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Maia Sandu, întrevedere cu noua șefă a Misiunii OSCE în Moldova: Subiectele discutate

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut astăzi o întrevedere cu șefa Misiunii OSCE în țara noastră, ambasadoarea Kelly Keiderling, care și-a început recent mandatul.

Oficialele au abordat evoluțiile mediului de securitate din spațiul estic, profund afectat de războiul Rusiei contra Ucrainei și impactul asupra țării noastre, în special, în regiunea transnistreană.

Șefa statului și-a exprimat îngrijorarea față de situația precară a drepturilor omului în raioanele din stânga Nistrului și a subliniat necesitatea implicării mai active a Misiunii OSCE în acest sens. Președinta Maia Sandu a subliniat că mizăm pe sprijinul OSCE la identificarea unei soluții pașnice și diplomatice, care să ne ajute să avem un stat funcțional, și i-a urat succes diplomatei în exercitarea noii sale funcții”, se arată într-un comunicat remis de Președinție.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.