VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Maia Sandu, întrevedere cu Majestatea Sa Margareta: R. Moldova va reuși să devină parte a familiei țărilor libere și dezvoltate

„Prin efort și sprijin continuu, Republica Moldova va reuși să devină, într-un viitor apropiat, parte a familiei țărilor libere și dezvoltate de pe continentul european”. O declarație în acest sens a fost făcută de președinta R. Moldova, Maia Sandu, în cadrul unei întrevederi cu Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române și Principele Radu, aflați într-o vizită la Chișinău.

Astăzi i-am revăzut, pentru a doua oară în acest an, pe Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române și pe Alteța Sa Regală, Principele Radu, care sunt în vizită la Chișinău. Am vorbit cu Majestatea Sa despre situația din Republica Moldova și despre reușitele noastre pe calea integrării europene. Am apreciat, ca de fiecare dată, sprijinul semnificativ și necondiționat al României”, a scris Maia Sandu pe o rețea de socializare.

Totodată, șefa statului a subliniat că i-a mulțumit Majestății Sale pentru că pledează pentru integrarea europeană a țării noastre în discuțiile cu oficialii europeni și membrii Caselor Regale.

I-am transmis Majestății Sale mulțumirile noastre pentru faptul că promovează interesele Republicii Moldova în capitalele europene, pentru că pledează pentru integrarea europeană a țării noastre în discuțiile cu oficialii europeni și membrii Caselor Regale. La fel, Casa Regală susține mai multe proiecte în educație, cultură și contribuie la dezvoltarea relațiilor economice bilaterale prin încurajarea companiilor din România să investească la noi. Prin efort și sprijin continuu, Republica Moldova va reuși să devină, într-un viitor apropiat, parte a familiei țărilor libere și dezvoltate de pe continentul european”, a mai scris Maia Sandu.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.