VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Știrile serii prezentate de Nicoleta Toacă

În ediția de azi:

Judecătorii și-au menținut decizia. Arina Corșicova, candidata de rezervă a lui Șor, nu va participa în turul doi de scrutin la Bălți;

– Gaz la preț de 10 lei este un zgomot mediatic. Este reacția ministrului Energiei Victor Parlicov la promisiunea făcută de bașcana Evghenia Guțul;

Conflictul transnistrean trebuie rezolvat înainte de aderarea țării la Uniune. Șeful delegației UE în Republica Moldova, Jānis Mažeiks, a declarat că accederea va fi mai complicată din cauza problemei nerezolvate de trei decenii.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.