VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Maia Sandu, întrevedere cu Klaus Iohannis: România este pentru noi un avocat important în parcursul european

România este pentru noi și un avocat important în parcursul european. Am simțit acest sprijin, în special, în procesul de obținere a statutului de țară candidată la integrarea în Uniunea Europeană. O declarație în acest sens a fost făcută de președintele Maia Sandu, în cadrul unei întrevederi cu președintele României, Klaus Iohannis.

”M-am bucurat să-l revăd astăzi pe Președintele Klaus Iohannis, cu care am discutat despre relațiile speciale dintre Chișinău și București. România a fost, dintotdeauna, un partener de nădejde pentru noi, gata să ofere cetățenilor Republicii Moldova sprijin în momentele dificile.

Mi-am exprimat recunoștința pentru numeroasele proiecte finanțate de partea română în domenii importante, prin care condițiile de viață ale oamenilor de la noi au devenit mai bune. Am mulțumit pentru măsurile prompte luate de România ca să ne ajute cu furnizarea de electricitate, gaze naturale, păcură și lemne de foc pentru cetățenii noștri, să facem față crizei energetice”, a scris Maia Sandu după întrevedere.

Reamintim că președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, efectuează marți, 1 noiembrie, o vizită de lucru la București.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.