VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Maia Sandu, interviu pentru presa de la București: Rusia încearcă destabilizarea Republicii Moldova

Președinta Republicii Moldova a declarat că Rusia se folosește de nemulțumirile oamenilor pe fondul scumpirilor uriașe, pentru a destabiliza guvernul de la Chișinău.

Într-un interviu pentru Digi24, Maia Sandu spune că serviciile secrete de la Moscova, împreună cu partidele pro-ruse din Republica Moldova sunt în spatele protestelor din ultima vreme.

Cristina Cileacu, jurnalist Digi24: Cum vedeți aceasta ingerință a Federatiei Ruse? Sunt deja documente care arata că în spatele protestelor se afla Rusia?

Maia Sandu: Nu este o noutate pentru noi. Este încă o dovadă în plus această listă care a apărut pe subiectul sancțiunilor.

Avem dovezi despre coalizarea grupărilor corupte care au furat foarte mulți bani din Republica Moldova și serviciile secrete ale Rusiei, partidele pro-ruse din Republica Moldova, care au același scop – destabilizarea Republicii Moldova.

Se folosesc de nemulțumirile cetățenilor. Suntem determinați să apărăm democrația.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.