VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Maia Sandu, întrevedere cu Catherine Colonna: Moldova și moldovenii sunt profund recunoscători pentru sprijinul constant al Franței de-a lungul anilor

„Moldova și moldovenii sunt profund recunoscători pentru sprijinul constant al Franței de-a lungul anilor”. O declarație în acest sens a fost făcută de președinta Maia Sandu în cadrul unei întrevederi cu Catherine Colonna, ministra pentru Europa și Afaceri Externe a Republicii Franceze.

Moldova și moldovenii sunt profund recunoscători pentru sprijinul constant al Franței de-a lungul anilor. Ajutorul pe care ni-l oferiți este o manifestare a solidarității voastre și dovadă că facem parte din marea familie europeană”, a spus președinta Maia Sandu. 

Totodată, șefa statului a salutat noua asistență franceză, anunțată la Platforma de Sprijin pentru Moldova, care vine să contribuie la transformarea continuă a țării și îmbunătățirea standardelor vieții a moldovenilor.

De asemenea, a punctat că Franța este și un puternic aliat în drumul nostru de aderare la Uniunea Europeană și a subliniat că această susținere este importantă pentru noi în inițierea negocierilor de aderare. 

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.