VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

33 de titluri noi de manuale au ajuns în școlile din R. Moldova

33 dintre cele 40 de titluri de manuale noi planificate pentru tipar în 2023 au ajuns deja în școlile din țară.

Potrivit Ministerului Educației, celelalte sunt în proces de tipărire sau cu statut „bun de tipar” și urmează în cel mai scurt timp să fie transmise către instituțiile de învățământ general.

De exemplu, elevii din clasa a VII-a studiază în anul curent școlar din manuale noi de geografie și matematică, iar cei din clasa a IX – din manuale noi de chimie, engleză și franceză.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.