VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Maia Sandu, întâlnire cu moldovenii stabiliți la New York: Am discutat despre rolul ONU în vremuri incerte

Președinta țării, Maia Sandu, a avut o întrevedere cu mai mulți cetățeni stabiliți la New York.

Am discutat despre tot ceea ce înseamnă transformarea țării noastre: despre schimbările pe care le facem pentru un sistem modern de sănătate, despre securitatea energetică, surse regenerabile de energie și dezvoltarea durabilă. Am discutat și despre situația de securitate și rolul ONU în vremuri incerte”, a scris președinta pe o rețea de socializare.

Totodată, șefa statului a menționat că în cadrul întrevederii i-a invitat pe moldovenii din diasporă să muncească împreună cu guvernarea pentru a ancora R. Moldova în lumea statelor dezvoltate.

Am povestit despre munca pe care o facem ca, într-o bună zi, Moldova să devină țară membră a Uniunii Europene: reforma justiției, armonizarea legislației, alinierea la standarde europene. M-am bucurat să văd multă lume care dorește să pună umărul la dezvoltarea țării chiar dacă sunt peste ocean. I-am invitat să muncim împreună pentru ca Moldova să fie ancorată definitiv în lumea statelor dezvoltate, cu democrații stabile și instituții eficiente, care generează bunăstare pentru cetățeni”, a mai menționat șefa statului.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.