VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Maia Sandu, în Islanda: Împreună cu liderii europeni ne-am reafirmat angajamentele față de democrație și drepturile omului

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, participă astăzi la cel de-al patrulea Summit al Consiliului Europei (CoE) al șefilor de state și de guverne.

„Într-o postare pe o rețea de socializare, președinta subliniază că împreună cu lideri europeni și-a reafirmat față de democrație, drepturile omului și statul de drept și ne-am exprimat solidaritatea cu justiția din Ucraina”, a scris Maia Sandu.

Menționăm că în marja celui de-al patrulea summit al CoE, convocat la Reykjavik, Islanda, șefa statului va avea mai multe întrevederi bilaterale cu șefi de state și de guverne pentru a avansa agenda europeană a Republicii Moldova.

Menționăm că cel de-al treilea Summit a avut loc la Varșovia în mai 2005, atunci când liderii celor 46 de state membre au redefinit prioritățile organizației pentru următorii ani.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.