VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Maia Sandu, implicată tot mai activ în promovarea referendumului pro-UE

Șefa statului, Maia Sandu, continuă să susțină campania de promovare a tot ce înseamnă valori și standarde europene. Sandu a publicat un video în care se face referință la viitorul care ne așteaptă în Uniunea Europeană, dar și riscurile care pot apărea în cazul în care vom alege calea agresiunii sau susținerea războiului precum cel de agresiune al Federației Ruse în Ucraina.   

„Am ales calea europeană pentru Moldova, în primul rând, pentru că Uniunea Europeană înseamnă garanția păcii. Punem viitorul la adăpost. Pe 20 octombrie, la referendum, alegem pacea și buna înțelegere pentru Moldova și pentru viitorul copiilor noștri”, scrie Maia Sandu în postarea sa, citată de deschide.md.

Acest video face parte din Campania de promovare a Referendumului, care va avea loc la 20 octombrie, curent. În cadrul acelui plebiscit, oamenii vor fi întrebați dacă își doresc ca în Constituție să fie stipulat faptul că parcursul geostrategic al R. Moldova este în direcția Uniunii Europene.

Amintim, că recent, la 25 iunie, statele membre UE au deschis oficial negocierile de aderare a R. Moldova la UE. Asta se întâmplă la doi ani după ce statul nostru a obținut statutul de țară candidat.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.