VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Cinci medalii pentru elevii moldoveni care au participat la Olimpiada Balcanică de Matematică din Antalya

Lotul olimpic al Republicii Moldova a obținut o medalie de argint, patru medalii de bronz și o mențiune de onoare la Olimpiada Balcanică de Matematică pentru Juniori, desfășurată în Antalya, Turcia, în perioada 25-30 iunie 2024.

Medaliat cu argint este Daniel Tricolici, elev al Instituției Publice Liceul Teoretic „Spiru Haret” din Chișinău. Medaliile de bronz au fost obținute de Anastasia Corsac, Leahu Bogdan, Francu Andreea, elevi ai Instituției Private de Învățământ Liceul Teoretic „Orizont” din Chișinău, și Paulina Danu, elevă a Instituției Publice Liceul Teoretic „Spiru Haret” din Chișinău, iar mențiunea de onoare a fost obținută de Dominic Viziru, elev a Instituției Publice Liceul Teoretic „Spiru Haret” din Chișinău.

În cadrul celei de-a 28-a ediție a Olimpiadei Balcanice de Matematică pentru Juniori au participat 135 elevi din 22 dețări, Republica Moldova fiind reprezentată de 6 elevi și 2conducători.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.