VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Maia Sandu: Fără educație o țară nu poate crește, nu poate fi liberă

Peste 400 de cadre didactice, directori de școli, tineri specialiști și studenți au participat azi la Forumul Național al Cadrelor Didactice, organizat la inițiativa Președintei Maia Sandu, împreună cu Ministerul Educației.

Șefa statului a venit cu un mesaj în fața participanților, cărora le-a mulțumit că depun eforturi colosale pentru a crește adulți responsabili și împliniți.

 „Și în 2012, când am acceptat să vin în funcția de ministru al Educației, și acum, un deceniu mai târziu, cred că fără educație, o țară nu poate crește, nu poate fi nici liberă, nici puternică, nici dezvoltată. Educația pe care o oferim copiilor azi va influența calitatea vieții generațiilor viitoare, dar și capacitatea statului de a ne asigura nouă, tuturor, condiții bune de viață în deceniile care vin”, a subliniat Președinta Maia Sandu.

Invitatul special al forumului este Mircea Miclea, autor, psiholog, educator, antreprenor, ex-ministru al Educației și Cercetării în România. 

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.