VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Maia Sandu, discuții la telefon cu liderul reales al Azerbaidjanului, Ilham Aliyev

Parteneriatul în domeniul energetic și cel economic și securitatea regională au fost subiectele abordate de șefa statului, Maia Sandu, cu președintele reales al Azerbaidjanului, Ilham Aliyev. Președinția anunță că cei doi oficiali au discutat și despre consolidarea relațiilor bilaterale.

Amintim, în data de 7 februarie, în cadrul unui scrutin anticipat, Ilham Aliyev a fost reales președinte al Azerbaidjanului pentru al cincilea mandat, după ce a câștigat cu peste 90 la sută alegerile, boicotate de opoziția de la Baku.

Ilham Aliyev, în vârstă de 62 de ani, se află la conducerea țării din 2003, imediat după moartea tatălui său.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.