VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Maia Sandu, discuție cu ambasadorul UE despre relația R. Moldova cu Bruxellesul și procesul de integrare europeană

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut o discuție cu șeful Delegației Uniunii Europene la Chișinău, ambasadorul Jānis Mažeiks.

Oficialii au discutat despre relațiile cu Bruxellesul și procesul nostru de integrare europeană.

Oficialii au trecut în revistă prioritățile de țară pentru 2023, în conformitate cu agenda noastră de integrare europeană, dar și acțiunile prin care țara noastră planifică să accelereze procesul de armonizare a legislației naționale la acquis-ul comunitar. Șefa statului a subliniat faptul că instituțiile responsabile lucrează la realizarea Planului de acțiuni privind îndeplinirea celor nouă recomandări făcute de către Comisia Europeană pentru acordarea Republicii Moldova a statutului de țară candidată la aderarea la Uniunea Europeană”, anunță serviciul de presă al Președinției.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.