VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Arina Spătaru: Noi încă mai avem multe chinuri până a forma o clasă politică la care am aspirat

”Noi încă mai avem multe chinuri până a forma o clasă politică la care am aspirat”. Această opinie a fost exprimată de ex-deputata Arina Spătaru care a candidat pentru funcția de primar al municipiului Bălți.

În cadrul emisiunii Puncte de Reflecție de la Vocea Basarabiei, ex-deputata a vorbit despre scrutinul electoral organizat la Bălți.

Politica din Republica Moldova și-a arătat fața, pentru că după alegerile parlamentare a trecut deja un an și jumătate, am fost martorii unor alegeri anticipate rușinoase la Bălți, acolo unde un politician s-a supărat și a părăsit urbea într-o situație foarte complicată, unde partidul de guvernare, fiind total neinteresat și nepregătit, ne-a oferit pe tavă niște alegeri total neorganizate și noi cu toții am plătit pentru ceea ce am văzut ulterior. Deci se pare că noi încă mai avem multe chinuri până a forma o clasă politică la care am aspirat”, a declarat Arina Spătaru.

Totodată, a explicat de ce a intrat în politică crezând că va contribui la schimbarea lucrurilor în R. Moldova.

Înainte de toate, am început cu protestele, oricât de bizar ar părea și poate că cineva deja s-a și supărat, dar noi totuși am început a protesta văzând lucrurile care nu mergeau bine, dar ar fi trebuit să meargă bine într-un stat de drept, am luptat cu oligarhii, am ieșit la proteste atunci fiind antreprenoare, fiind mamă a trei copii, înțelegând că cel mare deja se uită la granița cu România și conștientizând că am muncit atâția ani, am agonisit, și se pare că lucrurile oricum nu merg bine și de fiecare dată apare câte o criză, câte un furt, câte o nevoie și iarăși ne sărăcește. Am crezut că, dându-i jos pe oligarhi, lucrurile s-au îmbunătățit, eram naivă, am avut experiență de a fi politician, de a fi deputată, am văzut bucătăria politicului, am studiat foarte mult, am văzut istorii despre politicieni din Europa, nu pot să zic că îmi pare rău că am făcut politică până acum, doar că, nu știu de ce, politica nicidecum nu poate să crească la un nivel mai bun în Republica Moldova”, a mai declarat Arina Spătaru.

Amintim că Arina Spătaru a boicotat și primul tur al alegerilor locale din 21 noiembrie curent.

Ex-deputata a vrut să participe în cursa electorală în calitate de candidat independent, însă nu a reușit să adune numărul necesar de semnături în susținerea sa.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.