VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Maia Sandu, așteptată la o gală de la București dedicată implicării femeilor în economie

Șefa statului, Maia Sandu, va participa la Gala „Women In Economy”, ce va fi organizată pe 5 martie la Ateneul Român din București. Anunțul a fost făcut de președinta Confederației Naționale pentru Antreprenoriat Feminin din România, Cristina Chiriac, citată de România Actualități.

„Vom avea un moment special, mi-am dorit tare mult să o avem alături de noi pe doamna Maia Sandu, care este președinta Republicii Moldova. Și cu extrem de mare onoare și recunoștință, vă pot spune în premieră că avem garantată prezența doamnei președinte la Gala Women In Economy. În definitiv suntem același popor și, din foarte multe puncte de vedere, Republica Moldova reprezintă un model de succes pentru România. Și aici mă refer la cotele de gen și faptul că au reușit cu demnitate un progres remarcabil și anume acela de a avea femei în toate forurile politice și economice, având acum chiar și un guvernator de Bancă Națională femeie din România, Anca Dragu”, a declarat Cristina Chiriac.

În cadrul galei, urmează să fie premiate 10 personalități feminine care contribuie constant la o societate mai echitabilă, mai deschisă și mai incluzivă vor fi premiate la această gală, care beneficiază de sprijin european, anunță organizatorii galei. La eveniment au fost invitați președintele României, Klaus Iohannis, premierul Marcel Ciolacu și alți oficiali români și diplomați.  

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.