VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Maia Sandu a reconfirmat sprijinul R. Moldova pentru investigarea atrocităților Rusiei în Ucraina: „Susținem Planul de Pace propus de Zelenski”

Președinta Maia Sandu a participat, pe 9 mai, la Summitul online al Grupului de bază privind înființarea Tribunalului Special pentru crimele agresiunii ruse în Ucraina. Alături de reprezentanții mai multor state și instituții europene, șefa statului a reconfirmat sprijinul Republicii Moldova pentru investigarea atrocităților Rusiei în Ucraina.

În adresarea sa, Președinta Maia Sandu a subliniat că abuzurile comise de Rusia, atacurile împotriva civililor, violența, crimele de război și crimele împotriva umanității nu vor rămâne nepedepsite.

La fel, Președinta a subliniat că susținem Planul de Pace propus de Președintele Volodymyr Zelenskyy. Republica Moldova va continua să susțină Ucraina în lupta sa împotriva agresorilor și va fi alături pentru pace, securitate și democrație în lume.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.