VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

VIDEO/ R. Moldova merge în finala Eurovision 2023. Pasha Parfeni: Mi-ați dat aripi

Republica Moldova s-a calificat în marea finală a concursului Eurovision 2023. Pasha Parfeni se numără în top 10 semifinaliști care au primit voturile necesare pentru a merge în următoarea etapă a concursului.

Primele 10 țări care s-au calificat în etapa finală a concursului Eurovision 2023 sunt: Croația, Republica Moldova, Elveția, Finlanda, Cehia, Israel, Portugalia, Suedia, Serbia, Norvegia.

Pasha Parfeni, a venit cu un mesaj de recunoștință către toți cei care l-au votat pentru a duce piesa „Soarele și Luna” în marea finală de pe 13 mai.

„Toată dragostea și recunoștința mea, din partea echipei mele, tuturor celor care ați votat astăzi pentru Moldova! Mi-ați dat aripi și o mare șansă de a continua aventura noastră la Eurovision 2023. Mulțumesc tuturor pentru susținere și pentru voturi celor din diasporă. Hai Moldova! Ne vedem pe 13 mai în finală”, a scris Pasha Parfeni pe pagina sa de Facebook.

A doua semifinală Eurovision 2023 va avea loc joi, 11 mai, iar Marea Finală Eurovision 2023 e programată pentru ziua de sâmbătă, 13 mai. În ediția din acest an a concursului participă 37 de țări.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.