VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Maia Sandu a primit scrisorile de acreditare din partea a trei noi ambasadori

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a primit astăzi, scrisorile de acreditare din partea a trei noi ambasadori.

Este vorba despre: E.S. domnul Assad Jose Jater Pena, Ambasador al Republicii Columbia, cu sediul la Varșovia; E.S. domnul Jose Antonio Hernandez Perez-Solorzano, Ambasador al Regatului Spaniei și E.S. Paulo Jorge Sousa da Cunha Alves, Ambasador al Republicii Portugheze, ambii cu reședința la București.

În cadrul ceremoniei oficiale organizate cu acest prilej, șefa statului le-a urat diplomaților succes, asigurându-le întregul sprijin al autorităților Republicii Moldova pentru îndeplinirea obiectivelor mandatelor agreate și a subliniat importanța dezvoltării relațiilor bilaterale cu fiecare țară în parte”, anunță Președinția.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.