VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Maia Sandu a primit scrisorile de acreditare din partea a șase ambasadori

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a primit scrisorile de acreditare din partea a șase ambasadori.

Șefa statului le-a urat diplomaților succes în îndeplinirea obiectivelor mandatelor lor și a subliniat importanța dezvoltării relațiilor bilaterale cu fiecare țară în parte.

Scrisorile de acreditare au fost prezentate de către E.S. Evert Marechal, Ambasador al Regatului Belgiei, E.S. Gavin Buchan, Ambasador al Canadei, E.S. Leena Anneli Liukkonen, Ambasadoarea  Republicii Finlanda, E.S. Carmen Buttigieg, Ambasadoarea Republicii Malta, E.S. Madam Fern Marion Horine, Ambasadoarea Marii Britanii și Irlandei de Nord și E.S. Robert Kokalj, Ambasador al Republicii Slovenia. 

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.