VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

CEC a dispus renumărarea buletinelor de vot în opt localități din țară

Comisia Electorală Centrală a dispus renumărarea buletinelor de vot pentru alegerea primarului în unele localități din țară, urmare a desfășurării turului doi al alegerilor locale generale din 19 noiembrie 2023.

Astfel, a fost dispusă renumărarea buletinelor de vot în localitățile:

–          Satul Chiștelnița, raionul Telenești;

–          Comuna Dobrușa, raionul Șoldănești;

–          Comuna Pepeni, raionul Sîngerei;

–          Satul Coteala, raionul Briceni;

–          Satul Speia, raionul Anenii Noi;

–          Comuna Lipoveni, raionul Cimișlia;

–          Comuna Țibirica, raionul Călărași;

–          Satul Răspopeni, raionul Șoldănești.

Renumărarea buletinelor de vot se va efectua până pe 26 noiembrie 2023, iar rezultatele vor fi comunicate CEC până pe 27 noiembrie 2023.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.