VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Mai mulți locatari ai unui bloc din Bălți, evacuați în urma unui incendiu. Flăcările au cuprins un apartament de la etajul 6

Patru echipaje de pompieri au intervenit azi-dimineața pentru a lichida un incendiu izbucnit într-un bloc din mun. Bălți. Flăcările au cuprins o cameră a unui apartament de la etajul șase al clădirii. Salvatorii au reușit evacuarea a doi bătrâni din locuință, care au fost predați medicilor pentru îngrijiri.

Potrivit IGSU, focul a cuprins mai multe bunuri materiale din interiorul unei camere cu suprafața de 6 metri pătrați. În timpul intervenției, salvatorii au evacuat de urgență două persoane în etate din apartamentul vecin, ulterior acestea în stare conștientă au fost predate medicilor pentru îngrijiri de rigoare. Totodată, pompierii au evacuat locatarii de la etajele superioare, evitând intoxicarea acestora. Angajații IGSU au reușit localizarea arderii și lichidarea completă a incendiului timp de o oră și jumătate.

În ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 36 situații de risc, dintre care 26 la incendii și 10 intervenții de căutare și salvare.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.