VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

La Jocurile Olimpice de la Paris, R. Moldova va fi reprezentată și de doi înotători

Republica Moldova va fi reprezentată la Jocurile Olimpice de la Paris și de doi înotători. Tatiana Sălcuțan și Pavel Alovatki au primit cotele de participare din partea Federației Internaționale de natație, în urma rezultatelor obținute la Campionatele Europene, care s-au desfășurat la Belgrad, Serbia.

Tatiana Sălcuțan s-a situat în semifinala probei pe distanța de 200 m spate, pe locul 10, cu rezultatul de 2.12.73, iar pe distanța de 100 m spate, ea a oprit cronometrul la 1.03.28 și a ocupat locul 14. Sportiva a evoluat și la Jocurile Olimpice de la Tokyo, unde a ocupat locul 11, în proba de 200 metri spate.

La rândul său, Pavel Alovatki a înregistrat cel mai bun rezultat al europenelor de la Belgrad, pe distanța de 400 m stil liber, unde a înregistrat rezultatul de 3:57.80 și s-a clasat pe locul 14.

Obținând aceste rezultate, Tatiana Sălcuțan și Pavel Alovatki și-au consolidat pozițiile în clasamentul World Aquatics, ceea ce le-a permis să intre în posesia cotelor de participare pentru Jocurile Olimpice din această vară.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.