VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Mai multe vagoane marfare au deraiat pe o stradă din Bălți

Mai multe vagoane au deraiat, noaptea trecută, pe o stradă din municipiul Bălți. Acestea au intrat într-un gard de beton și într-un copac ce a doborât mai multe fire electrice. În urma impactului a fost blocată și circulația rutieră în zonă.

La fața locului au intervenit salvatorii și pompierii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.  Angajații IGSU au efectuat lucrări de deblocare și defrișare a arborelui, iar pompierii au efectuat paza antiincendiu în zona afectată pentru a evita producerea incendiului. Misiunea IGSU a durat două ore și jumătate. În urma incidentului nici o persoană nu a avut de suferit. Circumstanțele urmează a fi stabilite de instituțiile responsabile. În ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii IGSU au intervenit în 35 de situații de risc.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.