VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Mai multe târguri și expoziții vor fi organizate de Hramul Chișinăului: Detalii de la Primărie

De Hramul Chișinăului, pe 14 și 15 octombrie, în centrul Capitalei vor fi organizate diverse târguri și expoziții.

Totodată, vor fi pregătite bucate tradiționale, pentru locuitorii și oaspeții Capitalei.

Astfel, în Scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului” vor fi amenajate târguri cu obiecte meșteșugărești și produse eco locale.

Totodată, pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul străzilor Vasile Alecsandri și Mitropolit Gavriil Bănulescu – Bodoni va fi zona cu bucate tradiționale și vinuri autohtone.

De Hramul Orașului, pe 14 și 15 octombrie, în centrul urbei vor pregăti bucate tradiționale peste 70 de cafenele și restaurante. Tot aici vor fi prezenți reprezentanții a 25 de vinării și peste 70 de producători autohtoni și meșteri populari. 

Citește și: Primăria anunță cum va circula transportul public de Hramul orașului Chișinău 

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.