VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

MAEIE verifică informația cu privire la decesul unui alt cetățean al Republicii Moldova în Israel

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene a venit cu precizări, după ce în spațiul public au fost distribuite informații precum că un alt cetățean al Republicii Moldova ar fi decedat în Israel.

Într-o declarație remisă presei, instituția menționează că la moment se verifică veridicitatea informațiilor.

În ceea ce privește informațiile apărute în spațiul public cu privire la decesul unui cetățean moldovean în Israel, Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene informează că Ambasada RM la Tel-Aviv se află în proces de verificare a acestor informații cu Ministerul Afacerilor Externe al Statului Israel și Interpol. Până în acest moment, nu avem confirmarea oficială a decesului. În Israel, confirmările sunt făcute de Oficiul Interpol”, precizează MAEIE.

Amintim că la data de 11 octombrie autoritățile au anunțat că un cetățean al Republicii Moldova a murit Israel în urma atacurilor grupării Hamas. Potrivit Ambasadei Moldovei în Israel, conaționalul nostru activa în apropierea zonei de conflict.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.