VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Lotul național de box s-a întors cu trei medalii de la Campionatul European pentru juniori

Lotul național de box s-a întors cu trei medalii de la Campionatul European rezervat juniorilor, care a avut loc în orașul Sarajevo, Bosnia și Herțegovina. Cel mai bun rezultat l-a obținut Chiril Slepoi, care a devenit vicecampion la categoria de greutate de 52 kg, iar Vasili Buzaiji (48 kg) și Ilie Horneț (80 kg) au intrat în posesia medaliilor de bronz, transmite IPN.

Ministerul Educației și Cercetării menționează că alți cinci pugiliști moldoveni, Roman Șpac (50 kg), Nikita Negruța (57 kg), Sergiu Goian (63 kg), Alexandru Savciuc (70 kg) și Juliana Tiurnikova (52 kg), s-au oprit în sferturile de finală.

Cu trei medalii în palmares, lotul de box al Republicii Moldova s-a situat în clasamentul general pe locul 10 din cele 28 de țări participante.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.